Ford: Bezbrižnije s dokupljenom garancijom

Bez autora
Feb 03 2013

Vlasnicima Ford automobila starosti do dve godine nudi se mogućnost da udvostruče garantni rok. Od 1. januara Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser automobila Ford, omogućava vlasnicima automobila ove marke starosti do dve godine, a kojima ističe dvogodišnja fabrička garancija, bezbrižnije korišćenje pune četiri godine – kupovinom produžene garancije.Grand Motorsova produžena garanciju može da se dokupi kod bilo kog ovlašćenog servisno-prodajnog partnera za Ford vozila u Srbiji.

Ford: Bezbrižnije s dokupljenom garancijomVlasnicima Ford automobila starosti do dve godine nudi se mogućnost da udvostruče garantni rok.

Od 1. januara Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser automobila Ford, omogućava vlasnicima automobila ove marke starosti do dve godine, a kojima ističe dvogodišnja fabrička garancija, bezbrižnije korišćenje pune četiri godine – kupovinom produžene garancije.

Grand Motorsova produžena garanciju može da se dokupi kod bilo kog ovlašćenog servisno-prodajnog partnera za Ford vozila u Srbiji. Jedini uslovi su da je vozilo još uvek u osnovnoj fabričkoj Fordovoj (dvogodišnjoj) garanciji i da je održavano isključivo u ovlašćenim servisima za Ford vozila.

Produženom garancijom su pokriveni svi vitalni sklopovi vozila, a konkretni uslovi produžene garancije opisani su u “Knjižici produžene garancije”, koja se, na zahtev, može dobiti kod svakog ovlašćenog Ford dilera.

Produžena garancija se može dokupiti za period od godinu dana  ili za period od dve godine odjednom. Za jednogodišnju produženu garanciju se doplaćuje 199 evra + PDV, dok dvogodišnja produžena garancija košta 350 evra + PDV.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik